DiversificareDAR LE-AM SPĂLAT BINE! – GHID PENTRU FRUCTE ȘI LEGUME

2 noiembrie 2018by Crina Coliban0
https://www.permisdeparinte.ro/wp-content/uploads/2018/11/1760_bio_ThinkstockPhotos-835970896-1024x682.jpg

„Crina, pot să îmi hrănesc bebele exclusiv bio?”, mă întreabă mamele care încep diversificarea cu mine. „Cum să îl feresc de alergii? Dacă aș găsi ceva în comerț, care să nu fie stropit, ai idee unde aș putea găsi o piață bio?” „Dar le-am spălat bine, nu pot să înțeleg cum de i-au apărut bubițele...

„Crina, pot să îmi hrănesc bebele exclusiv bio?”, mă întreabă mamele care încep diversificarea cu mine.

„Cum să îl feresc de alergii? Dacă aș găsi ceva în comerț, care să nu fie stropit, ai idee unde aș putea găsi o piață bio?”

„Dar le-am spălat bine, nu pot să înțeleg cum de i-au apărut bubițele astea!”

Replicile de mai sus sunt culese din consultațiile mele cu mame care vor să își protejeze copiii de probleme provenite din alimentația contaminată, ne-bio, stropită, dată cu ceară. Mame care întâmpină tot felul de simptome îngrijorătoare, de genul: scaun cu mucus, apos, constipație, dermatită, bubițe, iritații, până la buze umflate în urma contactului cu anumite alimente.

După ani de zile în care am avut grijă de ce să bage și ce să nu mai bage copiii în gurițe, pot să scriu acest articol cu siguranța pe care mi-o dă experiența cu sute de copii în prag de diversificare și nu numai.

De ce spălăm fructele și (sper și) legumele înainte să le mâncăm?

… Continuarea acestui articol o găsiți pe site-ul partenerului meu, Lidl, dacă dați click aici.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *