Copii mofturoşiDiversificareCe să ai cu tine în parc

16 august 2019by Crina Coliban2
https://www.permisdeparinte.ro/wp-content/uploads/2019/08/1600x900-1024x576.jpg

Deja v-ați obișnuit că, de câte ori mă vedeți pe undeva, eu sar în ajutor. Așa sar și prin parcuri în ajutor, când văd copilași care vor ceva de mâncare și mamele nu le dau, ci le spun:“Ajungem acasă și mâncăm ciorbiță. Nu ne stricăm foamea cu tot felul de prostioare, mergem acasă și stăm...

Deja v-ați obișnuit că, de câte ori mă vedeți pe undeva, eu sar în ajutor. Așa sar și prin parcuri în ajutor, când văd copilași care vor ceva de mâncare și mamele nu le dau, ci le spun:“Ajungem acasă și mâncăm ciorbiță. Nu ne stricăm foamea cu tot felul de prostioare, mergem acasă și stăm la masă!”

Doamne, nimic mai înspăimântător, dezgustător și descurajant pentru un copil care se joacă. Foamea vine ca să fie stricată! Foamea vine ca să fie hrănită! Atunci când vine ea, nu când hotărăști dumneata.

De aceea, m-am gândit să te ajut cu idei pentru o gentuță specială pentru parc, pentru momentele în care nu sunteți acasă și copilul cere de mâncare. Nu numai ca să “scapi de el”, ci și ca să se simtă hrănit și iubit.

2 Comentarii

  • Diana

    18 august 2019 la 11:34 AM

    Bună Crina, articolul e super, și eu umblu pestetot cu gentuța (una mică frigorifică în care intră și o baterie rece la nevoie) pentru cel mic. Ai ceva idei noi și ptr pici de 1 an cu mai puțini dinți (4 în total) și fără sare, zahăr, miere, ouă, lactate, gluten? Știu, grea misiune, de aceea căutam niște idei noi. Numai bine și mulțumesc pentru ideile geniale!

    Răspunde

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *