Mulțumesc că m-ai găsit! Când eram ca tine, voiam ca fetița mea să sugă la sân și să crească; să nu plângă, doar să îmi zâmbească; apoi voiam ca fetița mea să nu se înece cu bucăți și să mănânce singură; apoi voiam să nu mai facă mofturi și să mănânce tot ce îi găteam. Când eram ca tine, voiam să găsesc o femeie-ca-mine, care să înțeleagă prin ce trec și să mă ajute.

In. Fb. Tw. Be. Db. Li.

Crina Coliban

/ Copii mofturoşi / Ce să ai cu tine în parc

Ce să ai cu tine în parc

Deja v-ați obișnuit că, de câte ori mă vedeți pe undeva, eu sar în ajutor. Așa sar și prin parcuri în ajutor, când văd copilași care vor ceva de mâncare și mamele nu le dau, ci le spun:“Ajungem acasă și mâncăm ciorbiță. Nu ne stricăm foamea cu tot felul de prostioare, mergem acasă și stăm la masă!”

Doamne, nimic mai înspăimântător, dezgustător și descurajant pentru un copil care se joacă. Foamea vine ca să fie stricată! Foamea vine ca să fie hrănită! Atunci când vine ea, nu când hotărăști dumneata.

De aceea, m-am gândit să te ajut cu idei pentru o gentuță specială pentru parc, pentru momentele în care nu sunteți acasă și copilul cere de mâncare. Nu numai ca să “scapi de el”, ci și ca să se simtă hrănit și iubit.

Comments: 2

  • Diana

    18 august 2019
    reply

    Bună Crina, articolul e super, și eu umblu pestetot cu gentuța (una mică frigorifică în care intră și o baterie rece la nevoie) pentru cel mic. Ai ceva idei noi și ptr pici de 1 an cu mai puțini dinți (4 în total) și fără sare, zahăr, miere, ouă, lactate, gluten? Știu, grea misiune, de aceea căutam niște idei noi. Numai bine și mulțumesc pentru ideile geniale!

Leave a Comment