Webinarii Cadou de Craciun

Invită o prietenă alături de care să participi la acest eveniment.
Apasă butonul de mai sus și trimite link-ul acestei pagini.
imagine-crina-coliban-landing-page-martie-4
DACĂ NU REUȘIM SĂ NE ÎNTÂLNIM …

REUȘIM!

Eram obișnuită să plec în
turneu național de 2 ori pe an,
în 30 de orașe din România.
Să râd, să plâng și să mă îmbrățișez
cu zeci de mii de oameni.
Acum, nu mai putem face asta. Sau … ?!

PUTEM! Noi, părinții, putem!

Vă invit ONLINE să luăm
#permisdepărinte

COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE MAI JOS PENTRU A TE ÎNSCRIE LA WEBINARUL GRATUIT

Ce e #limbacopiilor?

Innovative idea and designer creative mind concept or brainstorm ideas with smart design thinking 3D illustration style.

Am fost numită Îngerul copiilor, Mama Mamelor, Dr. Dolittle al copiilor, The Child Whisperer și cine-mai-știe-cum mă mai poreclește, cu dragoste, lumea. Am lansat pe Instagram hashtag-urile #eplindeiubireînlume și #ajutămnujudecăm, idei care au fost preluate de părinți și acum suntem “o sectă” 🙂 de oameni care vrem să îi facem pe copii să se simtă iubiți și înțeleși.

 

Cele 3 cărți ale mele din seria Permis de Părinte au fost numite “Biblii ale părinților” și s-au vândut în mii de exemplare în România, Uk, Spania, Italia, Germania, Franța, Qatar, Emiratele Arabe, Canada, Noua Zeelandă, America și în insule din Pacific (la părinți care îi cresc pe copii prin lagune albastre). 

Webinariile pe care le fac doar de 2 ori pe an, primăvara și toamna, sunt cu accesul GRATUIT, pe bază de înscriere, datorită susținerii extraordinare a partenerului meu de făcut-părinți-liniștiți și copii fericiți: Lidl România. 

MAREA SURPRIZĂ a acestor 3 zile de LIVE este că … toate cele 3 cărți ale mele vor avea, doar cu ocazia acestor webinarii, un preț cu cel mai mare discount avut vreodată! 

Înțărcare/Vreau să doooorm!

Marți, 13 decembrie, la ora 13:00🙂, discutăm despre cum să îi facem pe copii să renunțe la lapte, fie că e vorba despre lapte-de-sân sau prin biberon.

imagine-crina-coliban-landing-page-martie-3
arrangement-delicious-fresh-fruits-veggies

Diversificare fără-scheme-și-tabele

Miercuri, 14 decembrie, de la ora 13:00, lămurim miturile despre diversificare. Potolim alergii, ne ferim de înec, înțelegem ce e povestea asta cu glutenul, aflăm când se introduc alimentele și cum se modifică sentimentele odată cu diversificarea.

… plus încă multe alte răspunsuri la întrebările voastre și ale părinților cu care lucrez de peste 10 ani.

Mâncăcioși, nu Mofturoși

Joi, 15 decembrie, de la ora 10:00, ne uităm împreună în gura copiilor și înțelegem ce mesaje doresc să ne transmită atunci când țin gurița închisă.

… și alte informații senzaționale despre motivele pentru care copiii refuză mâncarea.

mnm-pp

#cespunpărinții

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Fiecare live va dura 1 oră, dar, din experiențele din anii trecuți, vă spun sincer că n-am încheiat niciodată mai devreme de 1 oră jumătate, pentru că vreau să răspund la cât mai multe întrebări de ale voastre.

Da! Acesta este scopul webinariilor: să răspund exact nevoilor voastre. Chiar dacă nu voi putea adresa fiecare întrebare, voi știți că noi avem aproximativ aceleași întrebări, aceleași griji, aceleași frici, așadar, răspunzând uneia dintre voi, le răspund, de fapt, la toate mamele care se regăsesc în situații similare.

Ideea e să fim acolo toate, prezente, ca să pot să vă răspund la cât mai multe întrebări, să rezolvăm cât mai multe frici. Totuși, în anii anteriori, am lăsat înregistrarea măcar pentru 24 de ore publică. Probabil, vom face și acum la fel, în cazul în care primim multe cereri de acest fel. 

Da. Vei primi pe email toate detaliile de conectare pentru a putea vedea fiecare dintre cele trei webinarii.

Accesul la webinarii este gratuit: Cadou de Crăciun de la mine și de la partenerul meu de ani de zile care mă ajută să facem părinți mai liniștiți și copii mai fericiți: Lidl România. 

Cărțile mele au reducere doar de 2 ori pe an, exclusiv cu ocazia acestor webinarii. Așadar, știi tu ceva, te aștept cu bucurie să fii printre primele către care pornește “inima” mea. De Crăciun, pun eu jumătate-de-carte!

25 - ÎNȚĂRCARE & SOMN

Cum să îi scoți laptele fără să îi provoci suferință. Cum să rărești trezirile dese de peste noapte.

26 - DIVERSIFICARE

Cu ce alimente începem. De ce să ne ferim. Ce facem dacă ne e groază că se îneacă.

27 - MOFTUROȘI

De ce nu mănâncă. Ce să faci să accepte lingurița. Cum să îl faci să mănânce și bucăți, nu doar pasat.

Copyright © 2022 PermisdeParinte.ro
Termeni și condiții | Politica de Confidențialitate

Copyright © 2022 PermisdeParinte.ro
Termeni și condiții | Politica de Confidențialitate