Training Video Gratuit

Cum să îl faci pe copilul tău să mănânce

...fără păcăleli și fără pedepse prin Metoda Trup&Suflet încă de la primele mese

Pentru părinții care vor să îi creeze copilului o relație sănătoasă cu mâncarea, încă din primele zile de diversificare, folosind metode blânde și eficiente.

Ce spun părinții alături de care am lucrat:

“Crina nu este omul care să zică: ,,Nu mergeți la medici”. Ea te trimite, îți zice unde să mergi, îți zice pe ce bubă să cauți și cum să cauți buba…Cea mai bună investiție din viața mea, momentan, e programul Crinei.”

“Mă simt binecuvântată că fac parte din acest program. Am găsit ceva ce am căutat toată viața: o comunitate în care să mă simt cu adevărat înțeleasă, apreciată, iubită, acceptată așa cum sunt, fără să fiu judecată. Aici e un spațiu sigur unde poți să plângi, să râzi, să fii vulnerabil și să spui tot ce ai pe suflet.”

“Am trecut prin toate etapele: de la agonie și gânduri de despărțire la extaz, dar Crina m-a direcționat cum să privesc lucrurile și din punctul lui de vedere și cum pot să-i transmit partenerului ce simt, ca el să mă înțeleagă și să mă ajute în momentele noastre de foc.”

“Am trecut singură 2 ani prin toate provocările cu Cezar. Aici ai toate informațiile la un loc, e WOW pentru că pe mine m-a costat foarte mult timp să mă informez. În program am făcut înțărcarea, renunțarea la scutece și adaptarea la grădiniță…și toate au mers smooth (ușor).”

“Am aflat din program că fiul meu avea nevoie de kinetoterapie. Eu credeam că el se împiedică intenționat ca să-mi atragă atenția. Acum după cinci ședințe se vede clar o diferență. Singură nu m-aș fi gândit la kinetoterapie.”

“Am găsit multe informații care mi-au deschis ochii..am fost învățat cum să cercetez, cum să pun o problemă și cum să o rezolv. Așa am reușit să înțelegem refluxul gastric al fetiței și să-l rezolvăm.”

“Din program am învățat să ne înțelegem mai bine în familie. Avem o dată pe lună întâlnirile bărbaților, taților și ne zicem și noi doleanțele, nevoile și nemulțumirile, iar Crina le traduce soțiilor.”

Descoperă cum poate Metoda Trup&Suflet să transforme viața familiei tale

Programează o întâlnire gratuită pentru a afla mai multe despre beneficiile programului Permis de Părinte Premium