De când am început povestea asta de dragoste cu diversificarea, am ales să le prezint mamelor super alimente pentru copiii lor. De ce? Ca să le fac munca mai ușoară și grijile mai mici.

Când îți hrănești copilul cu superalimente, câștigi:

  • “Copilul meu mănâncă doar 3 lingurițe!” Atunci, asigură-te că în alea 3 lingurițe ai un aliment superhrănitor și sănătos.
  • “Copilul meu mănâncă numai lapte cu griș” Superalimentele sunt o alternativă incomparabilă din punct de vedere nutrienți la clasicele “măr cu biscuite” și “ciorbiță cu pâine”.
  • “Copilul meu are anemie” Superalimentele conțin fier cât să construiești un IronMan 😊

Multe beneficii. Cu cât citești mai multe despre chia, cânepă, mei, quinoa, îți dai seama ce noroc că ne-am născut pe planetă în același timp cu legumele astea 😊


Acum o săptămână am primit invitația să particip la inaugurarea unui showroom cu produse naturiste. Așa am înțeles. Când am ajuns acolo, la Bioportal, am descoperit un concept foarte cool, unic în România: un magazin în care te duci ca să “testezi” ce te trage inima să cumperi.

Am dat acolo de Mihai Mîncu, “creierul” bioportal.ro și l-am luat la întrebări. Voiam să aflu de ce m-a chemat tocmai pe mine la inaugurare. Și am aflat că dorința lui e să îi informăam pe oameni că există un astfel de loc în București.
“Păi, și de ce nu faci reclamă la TV?” Răspunsul lui mi-a plăcut mult și asta m-a și convins să scriu acum, aici, despre el și despre “copilul” lui.
– “Am făcut reclamă pe TV și mai pot să fac. Însă eu vreau ca în showroomul ăsta să intre oameni ca tine, Crina.

  • Mame pasionate de ce le intră în gură copilașilor lor
  • Mame care vor să le ofere copiilor hrană de cea mai bună calitate
  • Mame pentru care cuvântul “bio” nu este un vis la care aspiră, ci un task de îndeplinit
  • Mame care nu cred tot ce li se spune, ci care se informează până ajung să creadă
    “Și mamelor acestora poți să le spui tu că există un astfel de loc în București!”

Ce am văzut acolo?

Multe frunzulițe verzi 😊 Frunza verde este “dovada” că produsul la care te uiți este certificat BIO.

Multe produse pe care nu le-am mai văzut în alte părți, cum ar fi un ulei de saună bio pe care m-au convins să îl iau în considerare, când mi-au explicat că, în saună, când aburul îți intră direct în plămâni, e esențial ca uleiurile pe care le inspiri să fie bio, că n-ai vrea să îți ajungă în alveole produse nesigure, nu? Smart, nu m-am gândit la asta până acum în nicio saună în care am respirat. Transpirat.


Ce m-a impresionat cel mai mult a fost ideea-în-sine: gândul că pot să merg în showroom și pot testa orice produs, îl pot mânca, îl pot da pe pielea mea, pot să îl desfac și să îl miros, pot să gust (!), pot să testez storcătorul ăla din inox care tre-să-văd-ce-face de costă atât de mult, toată generozitatea asta a lor m-a făcut să vă spun și vouă despre ei și să vă invit să mergeți în vizită la ei. Nu costă nimic. Din contră, ei ne oferă șansa “să testezi și să crezi” 😊

Autor

Crina Coliban

Mulțumesc că m-ai găsit! Când eram ca tine, voiam ca fetița mea să sugă la sân și să crească; să nu plângă, doar să îmi zâmbească.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *