Craiova, pregătiţi-vă copiii! De mâine o să mănânce! 🙂 Asta pentru că vin în 11 şi 12 noiembrie la Craiova cu workshopul de diversificare & copii mofturoşi.

În momentul acesta tocmai împachetez superalimentele ca să mă duc la Craiova cu ele. Asta pentru că, imediat după ce mă vei cunoaşte, o să afli că părinţii ar trebui să fie preocupaţi cu CE mănâncă omuleţul şi mai puţin-spre-deloc cu CÂT mănâncă. 

“Dar al meu mănâncă numai 3 linguriţe şi apoi fuge!” Atunci vino să afli CE să pui în linguriţă, pentru ca dacă mănâncă  doar 3, să fie suficient!

 

De ce vin la voi?

Îndrăzneşte să mă întrebi sau să vii la curs. Ştiu ce greu e să nu mănânce, ce greu e să nu ştii dacă faci bine, ştiu cum e să stai în fiecare noapte să cauţi reţete pe net, ştiu cum e când soţul îţi spune “Lasă-l, dragă, că n-o să moară de foame!“, iar doctorii îţi spun că “Trebuie să faci ceva ca să mănânce!!

Ştiu cum e să te simţi singură, fără sprijin şi înspăimântată. Am fost ca tine. De aia am ajuns aici, ca să te ajut şi pe tine. Şi pe tine. Şi pe tine. Doar strigă la mine, în loc să strigi la copilul tău “Mănâncă!!!Alimente sanatoase

Autor

Crina Coliban

Mulțumesc că m-ai găsit! Când eram ca tine, voiam ca fetița mea să sugă la sân și să crească; să nu plângă, doar să îmi zâmbească.

Comentarii (4)

 1. Anton Teodora Dorina
  10 noiembrie 2015 Răspunde

  Buna, doresc sa iau parte la cursul pe care il vei tine la Brasov la sfarsitul lunii..am o bebelusa de 5luni, alaptata exclusiv la san, si doresc sa ma pregatesc cat mai bine pentru diversificare;) am dat join la evenimentul de pe facebook, chiar am mai incurajat si invitat si alte mamici pe care le cunosc, de aceea doresc sa stiu pretul cursului si cum ma inscriu la el;) Multumesc anticipat. Astept detalii! Sa ne vedem sanatoase!

  • Crina Coliban
   15 noiembrie 2015 Răspunde

   Teo, admir mult ca vrei sa te pregatesti cat mai bine. Cu cat te pregatesti mai bine, cu atat mai usor iti va fi tie si cu atat mai bucuroasa va fi bebelusa ta sa cunoasca alimentele de pe planeta asta 🙂 Iti voi scrie un mail in care iti voi cere cateva detalii despre voi si astfel te vei inscrie la curs. Te astept cu drag! 🙂

 2. Ramona
  16 noiembrie 2015 Răspunde

  Buna seara ,
  Cand veti mai tine curs la Brasov ? As dorii sa particip si eu , fetita mea face 6 luni peste cateva zile si as vrea sa am informatiile necesare pentru inceperea diversificarii.
  Daca aveti timp , spuneti mi detalii vis a vis de curs si cost !
  Multumesc mult !

  • Crina Coliban
   17 noiembrie 2015 Răspunde

   Ramona, am curs acum in 28 si 29 noiembrie. Te rog sa imi trimiti un mail la crina.coliban@gmail.com, ca sa definitivam inscrierea. Multumesc:)

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *