[bt_bb_section layout=”wide” top_spacing=”large” bottom_spacing=”large” full_screen=”” vertical_align=”top” color_scheme=”alternate-dark-skin” background_color=”” background_image=”27604″ background_overlay=”” parallax=”” parallax_offset=”” background_video_yt=”” yt_video_settings=”” background_video_mp4=”” background_video_ogg=”” background_video_webm=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”” lazy_load=”no” top_section_coverage_image=”” bottom_section_coverage_image=”” allow_content_outside=”yes”][bt_bb_row column_gap=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”” color_scheme=”” shape=”inherit” negative_margin=”” shadow=”” background_image=””][bt_bb_column width=”1/1″ align=”center” vertical_align=”middle” animation=”fade_in” padding=”normal” background_image=”” inner_background_image=”” background_color=”” inner_background_color=”” opacity=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”” lazy_load=”no” shadow=”” shape=”inherit”][bt_bb_headline font_subset=”latin,latin-ext” superheadline=”” headline=”Testimoniale Diversificare&Mofturosi” subheadline=”” html_tag=”h1″ size=”large” align=”inherit” dash=”none” color_scheme=”” color=”” font=”inherit” font_size=”” font_weight=”” url=”” target=”_self” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”” supertitle_position=”” dash_color_scheme=”” dash_type=””][/bt_bb_headline][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”medium” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”medium” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][/bt_bb_column][/bt_bb_row][/bt_bb_section][bt_bb_section layout=”boxed_1200″ lazy_load=”yes”][bt_bb_row][bt_bb_column lazy_load=”yes” shape=”inherit” width=”1/1″][bt_bb_text]

“Crina, nu știu daca ma mai ții minte. Am făcut o sesiune împreuna pentru micul Efrem Ioan, de la Brăila. Cu cireșele, dacă îți mai amintești. Atât de mult mi-ai schimbat viața și așa mult m-ai inspirat, încât am creat un grup pe Facebook cu rețete pentru bebeluși, făcute de mine și încercate de Efrem si un blog despre parenting. Te imbratisez cu mult drag ! Nu e mare lucru, însă am vrut sa știi ca tu ai fost inspirația mea.” (Cristina V.)


“Draga Crina,

Cred ca au trecut vreo 3-4 luni de cand te-am gasit la cursul de diversificare din Bucuresti si nu am apucat sa-ti scriu un mail oficial in care sa-ti spun parerea mea despre tine. Cu ce sa incep, ne-am cunoscut cand bebe al meu era certat cu mancarea, nu voia sa fie diversificat si cu asta basta! Ca orice mama, am incercat sa-mi dau seama unde gresesc pana cand am ajuns la capatul puterilor. Bebe mananca acum, desi, ca orice om, are zile si zile. Uneori mananca de-mi sare inima din piept de bucurie, alteori mananca putin sau deloc. E om si el, cu totii avem toane. Nu iti scriu ca sa-ti multumesc ca bebe mananca. Probabil ca pentru asta primesti deja destule multumiri. Iti scriu sa iti multumesc ca mi-ai dat speranta cand eram deznadajduita. Iti scriu sa-ti multumesc ca nu mi-ai reprosat si tu, ca multi altii, ca bebe are deja 8 luni si nu mananca si ca altii la varsta lui “rup cu mancarea”. Stii si tu cat de grele si de stresante sunt pentru o mama, mai ales la primul copil, perioada alaptarii si cea a diversificarii. Iti multumesc ca mi-ai dat rabdare, speranta si incredere in copilul meu.
Pe final, mai vreau sa stii ca regret ca nu te am cunoacut mai devreme. Mi as fi dorit sa alaptez copilul dar, din “n” motive cu care te intalnesti si le cunosti prea bine, nu am reusit. Contez pe ajutorul tau la al doilea bebelus.

P.S. iti multumesc si pentru consilierea la ore tarzii din noapte :).

Te pup cu drag,
Georgiana”


“Am fost la cursul de diversificare impreuna cu sotul, curs pe care l-ai tinut la sfarsitul lunii mai.

Cursul a fost minunat, iar rezultatele benefice asupra fetitei noastre care nu vroia sa manance au aparut inca din prima zi.” (Diana M.)
 

“Mi-a prins atat de bine faptul ca am participat la cursul tau de diversificare si ca mi-ai dat curaj sa tratez diversificarea ca pe un lucru normal in evolutia lui bebe. Omuletul e un mancacios, deci din punctul asta de vedere suntem foarte bine. Multumesc de ajutorul dat atunci cand am avut nevoie, incepand de la furia laptelui  :), pana la primii pasi ai diversificarii.” (Madalina I.)


“Mancarea nu mai este o problema! De cand nu ii mai dau “mucilagiu”, mananca ff bine orice ii dau. Bineinteles, asta ti se datoreaza tie!: )” (Mihaela P.)


“Super interesant, foarte diferit de cel clasic, multe informatii, foarte foarte cool.

Il recomand tuturor.” (Nicoleta S.)


“Foarte util, informatii detaliate si diverse.

Alternativa reala la toate informatiile rigide si tabelele ‘de lemn’ ale pediatrilor crispati.

Relaxat, prietenos, logic.” (Ina B.)


“Este un curs de la care nu trebuie sa lipsesti!

Asa mi-a fost recomandat de o buna prietena. Oricine m-ar intreba, voi fi foarte categorica si voi exclama cu toata hotararea: TREBUIE SA MERGI! TE VA AJUTA FOARTE MULT!” (Adriana B.)


“Foarte cuprinzator si atinge multe subiecte.

Distractiv, dar foarte concis.

Inovativa informatia.

Foarte util.” (Carmen R.)


“Stiu ce pot face acum sa schimb ce nu imi place. Bucuria mancarii este mult mai usor de atins daca incep cu mine.

Imi plac echilibrul informatiei si multitudinea de alternative.

Mie imi mergea foarte bine si, totusi, am foarte multe de invatat.” (Diana B, la al doilea copil)


“Nu trebuie ratat!

Am plecat mult mai linistita si increzatoare, parca dintr-odata il cunosc mai bine pe bebele meu.” (Madalina S.)


“Totul la superlativ! Acest curs este un mare-mare ajutor! Crina e adorabilă şi stilul ei e pe înţelesul oricui.” (Mirela M.)


“EFICIENT… Veţi fi mult mai relaxaţi dacă bebeluşii nu vor mânca aşa cum vreţi. Copiii ne spun exact ce vor!” (Diana I.)


“A fost super tare şi am învăţat o grămadă de lucruri, la fel ca la cursul de alăptare al Crinei, care m-a ajutat tare mult. Cursul este extraordinar, Crina spectaculoasă! Mulţumesc Academiei pentru descoperirea Crinei.” (Andreea C.)


“Mi-a plăcut foarte mult cursul de diversificare. Este un pas important pentru mine și copilul meu. Fiind la primul, încă am o mulțime de întrebări. Mulțumesc pentru azi! Mi s-au deschis ochii și vreau să încerc și altceva. De exemplu să renunț la clasicul măr cu biscuite.” (Monica B.)


“Este un curs foarte interesant din care am avut multe de învățat. Consider că îmi voi hrăni copilul și chiar și pe mine într-un mod mai sănătos. Mi-a plăcut mult partea despre seminţele de tot felul care sunt atât de benefice. Acum am înţeles şi de ce, că până acum ştiam doar că nu vreau să îi dau bebeluşului meu anumite mâncăruri. Mi-am întârit convingeri şi am avut în sfârşit o dovadă pentru maică-mea că bebeluşului nu i se dă măr cu biscuit, pentru că o astfel de mâncare nu oferă nimic valoros.” (Liliana C.)


“Este un curs foarte eficient, cu multe idei noi. Foarte bine structurat și atinge toate punctele esențiale legate de diversificare.” (Maria S.)


“Impresionantă abordare! Crina e extraordinară! A fost foarte interesant cursul! Îl recomand cu drag tuturor celor interesați de subiect.” (Simona I.)


“Un curs perfect înainte de a începe diversificare, sau la început pentru a nu avea nicio îndoială sau frică legată de ce să faci, ce să-i dai și ce nu copilului. Un curs de diversificare care a spart multe mituri și tradiții.” (Ioana  G.)

[/bt_bb_text][/bt_bb_column][/bt_bb_row][/bt_bb_section]