“A APĂRUT COPILUL! 

UNDE AM DISPĂRUT NOI?”

un curs despre sex (!) sau divorț 

by Crina Coliban, specialist în copii mofturoși care nu mănâncă din cauza părinților lor 🙂

Crina Coliban copii si cupluri

Voi doi cum sunteți acum? Așa?

Crina Coiban Copii Mofturosi si Parinti Mofturosi

 

Sau așa?

Crina Coiban Copii Mofturosi si Parinti Mofturosi

 

75% dintre divorțurile pe plan internațional se produc în  primii 3 ani după apariția copilului

(Sursa: Gottman Institute)

Cum am ajuns să fac acest curs?

Experiența mea de consilier în alăptare, diversificare și copii mofturoși la mâncare m-a adus în casele unor parteneri care păreau că nu se mai suportă unul pe altul. Suportau cu greu chiar și copilul, ca și cum el le stricase intimitatea și povestea de dragoste pe care o aveau.

Am conceput acest curs după mii de ore de studiu despre tehnici de terapie în cuplu. De la acest curs veți pleca cu 3 instrumente de lucru prin care să vă înțelegeți relația, să o reparați și să o construiți astfel încât să apucați să vă vedeți copiii-la-casele-lor împreună. Același “împreună” care a dus la apariția acestor copii.

Structura cursului (capitole)

Instrumente de lucru acasă:

  1. Instrumentul 1: oglindă, oglinjoară (mirroring)
  2. Instrumentul 2: identificarea limbajului partenerului și tehnici de lucru cu acest instrument
  3. Instrumentul 3: borcanele

Speaker Crina Coliban

Știi deja despre mine. Probabil că și pe tine te-am ajutat să alăptezi. Sau că acum copilul tău mănâncă bine după ce am fost pe la tine. Sau mă cunoști din ce vorbește lumea despre mine.

Sau nu mă cunoști și atunci ai vrea să te conving să vii la acest curs.

Crina Coliban Alaptare Diversificare Copii Mofturosi

 

Am devenit “specialist” pentru că am eșuat. Nici eu nu reușeam să alăptez. Nici eu nu știam cum să fac ca fiica mea să mănânce. Nici eu nu am știut cum să fac ca să am o familie fericită, o familie de aia cum văzusem în filme și cum eram sigură că o să am. Nu am știut…și am început să studiez. Imens, nopți întregi în care tremuram de Frici. Zile în șir, cu copilul la sân sau cu copilul în wrap sau cu copilul în cap. Ierni întregi în care mi-era prea frig ca să ies din casă. Veri întregi în care sufeream că nu ajung în vacanțele mele de vis. Am studiat și am aplicat. Aplic și acum și…funcționează. Țin cursuri despre ce nu mi-a reușit mie și despre cum am facut să-mi reușească.

 

Dacă am competențe în psihologie? Ar putea să spună sutele de mame pe care le-am ajutat până acum să se simtă și să fie mame bune. Ar putea să spună și Fiica mea. Competența mea principală este că citesc mult, înțeleg câte ceva și pot să transmit mai departe într-un fel în care oamenii înțeleg și devin motivați să pună în aplicare. Sunt un speaker motivațional. Și abia aștept să te întâlnesc, ca să îmi devii, după curs, o nouă sursă de motivație.

Cursul durează 3 ore.

Prețul este 150 lei/cuplu. Recomandarea noastră este să veniți doar în cuplu, ca să putem lucra cu problemele fiecăruia dintre voi, nu doar cu ce i se pare unuia dintre voi că ar putea fi problema celuilalt. Copilașii rămân acasă, cursul acesta e pentru Femeia și Bărbatul din cuplul tău, nu pentru Mama-și-Tata.

Participanții primesc un workbook, adică un caiet de lucru, cu exerciții și cu teste care să vă ajute să reparați, să vă cunoașteți de-adevăratelea și să vă iubiți.

Ce să aduceți?


Înscrieri printr-un mesaj la crina.coliban [at] gmail.com sau printr-un telefon la 0723 607 597.