Permis de Parinte by Crina Coliban - Crina Coliban

Eu sunt femeia pe care a ales-o Runa să îi fie Mamă. Ce imens noroc!

Inainte de asta, am fost Producător de Artiști într-o mare casă de discuri.

După asta, am fost Private Travel Planner.

Ultimul job a fost de Manager de Cinema Multiplex.

Sunt prima femeie din țară care a jucat curling (sport olimpic), care l-a adus în țară – ca să joace și alții, care a participat la un campionat mondial, reprezentând România.

Am înotat cu balenele, am hrănit elefanți, am crescut pui de broască țestoasă și era să fiu “mamă” de urangutan. N-am mai ajuns, pentru că m-a ales Runa să îi fiu ei mamă.

Acum sunt consilier în alăptare și “femeia care îi face pe copii să mănânce”.

Ce mai urmează? Să trăim fericiți până la adânci bătrâneți. și chiar mai departe…


Îmi place să vorbesc despre mine. De când am intrat în casele și în inimile voastre, observ cum vouă vă place și mai mult să vorbiți despre mine. De aia am ales să spun “cine sunt eu” prin gura voastră:

Inainte de toate ma bucur mult ca existi sa impartasesti informatii atat de frumos cum o faci si ca alaturi de tine am prins aceeasi frecventa si m-ai ajutat in primul rand terapeutic, psihologic vorbind, sa imi inteleg mai bine puiutul si sa invat lucruri noi alaturi de el.
Esti un om total, cu siguranta esti si o mama totala cu plusurile si minusurile fiecareia, dar e minunat cum te corectezi la fiecare pas si cum ne impartasesti din greselile si temerile tale atat de sincer, moment in care problema mea nu mai este doar a mea, ci sunt mame ca mine, ca tine, care cauta sa inteleaga si chiar ajung sa inteleaga, cu ajutorul tau, micul pui de om ce a patruns in viata ta, a mea si facem tot pentru a da societatii un om echilibrat, vertical si sanatos, pastrandu-i particularitatile.
Sper ca emotiile mele sa nu imi fi afectat capacitatea de exprimare si sper sa pot spune si in mediile online cat de minunata esti.
 
Zic DA prezent la orice curs vei mai avea in Bucuresti, fiindca am nevoie de tine sa vibram impreuna pentru puiutii nostri, asa ca tinem legatura.
Mult spor si la cat mai mult din tot ce iti doresti tu! 

Te imbratisez cu drag, supermami!” (Melania H.)